Increïble Comestible torna a Fontetes

Aquest dissabte dia 22 de novembre a les 11h, Increïble Comestible i els veïns i veïnes de Fontetes tornaran a replantar l’hortet que els jardiners van treure per ordres del regidor del PSC Víctor Francos.

DSC03907L’hort urbà de Fontetes es va plantar per primera vegada el dissabte 1 de novembre, però en tan solos tres dies, Víctor Francos Díaz (PSC), va donar ordres per desmantellar l’hort. Aquesta acció del regidor va emprenyar molt als veïns i veïnes de Cerdanyola, que veien l’hort com una bona iniciativa que donava vida als jardins del barri que han estat durant tres anys descuidats per l’Ajuntament. A més a més, els veïns i veïnes lamentaven l’eliminació de l’hort perquè “era un espai on la gent, sense coneixer-nos de res, interactuàvem”, explicava una veïna. Durant els seus tres dies de vida, gent de totes les edats van participar en regar-ho. Una mare del barri deia “és una llàstima, dilluns i dimarts el meu nen es va aturar per regar-ho. I gaudia”.

La força del barri, que ha pressionat sense parar, ha aconseguit que l’Ajuntament fes un pas enrere i donés permís per replantar-ho. És per aquest motiu que els veïns, veïnes i Increïble Comestible han convocat a la ciutadania aquest dissabte 22 de novembre a les 11hores per fer de nou l’hort urbà, una eina pedagògica que, alhora, crea llaços comunitaris.

Comparteix: