Interessants novetats la 2a quinzena de novembre a l’Agenda del CPC Buirac!

El Casal Popular i Cultural Buirac amplia la seva agenda per aquesta 2a quinzena de novembre!

[Agenda] Novembre ’14

[dx 19] Presentació del llibre: “Quan la por canvia de bàndol”

Dimecres 19 de novembre 2014 a les 19:00h

Presentació del Llibre “Quan la por canvia de bàndol“, les claus de la desobediència civil als Països Catalans.

Elaborat i editat gràcies a Alerta Solidària i TigredePaper Edicions.

Vine al CPC Buirac (c/Torrent 48 – Cerdanyola del Vallès),No t’ho perdis!

Més info: Tigre de Paper

 

 

[div 21] Xerrada: Amazones de la Llibertat

Divendres 21 de novembre de 2014 a les 19:00h
  

Kafeta de presentació del col.lectiu feminista de Cerdanyola del Vallès La Figa Rebel amb una xerrada sobre Dones Feministes i Revolucionàries dels últims segles. 19.00h: Presentació de La Figa Rebel 20.00h: Xerrada “AMAZONES DE LA LLIBERTAT: Dones Feministes i Revolucionàries dels últims segles”. A càrrec de Maribel Cárdenas i Laura Poch. 21.00h: Debat i valoracions post-xerrada. Durant tota la kafeta podreu gaudir de pintxos i begudes a preus populars. Així ens ajudareu a autogestionar tant el col.lectiu com el CPiC Buirac. Vine al Buirac i viatjaràs en el temps coneixent la lluita de dones valentes i imprescindibles al llarg de la història revolucionària.

Més info a:

LaFigaRebel

Event al facebook.

 

[diss 22] REEEEE-PLANTEM LA PLAÇA GOYA!

Dissabte 22 de novembre de 2014 a les 11:00h

Aquest disabte dia 22 de novembre, l’Increïble Comestible de Cerdanyola us esperem a les 11:00h del matí a la Plaça Goya (Fontetes) per tornar a plantar l’hort!!!Gràcies a les reivindicacions del veïns i veïnes de la Plaça Goya, del barri de Fontetes i de tot Cerdanyola, hem pogut reestablir diàleg amb l’Ajuntament i arribar al consens necessariPer tant, ens plau mooooolt informar-vos de que aquest dissabte al matí tornarem a plantar el petit hort de la Plaça Goya! Us esperem a tots i totes perquè ens ajudeu en la gratificant tasca de tornar a fer l’hortet!Gràcies a tots i totes els que ens heu recolzat!!! Tots som Increïble Comestible Cerdanyola! Dissabte mans a la feina, a remoure la terra i a sembrar!!! Allàestarem!!! Salut i verduretes per tothom!

 

[diu 23] Presentació del “Para, Cuina i Pensa”


Divendres 21 de novembre de 2014 a les 19:00h

El proper diumenge 23N al CPC Buirac tindrà lloc la presentació del “Para, Cuina i Pensa”, l’agenda recetari del Vallès Autosuficient! També participaran els col·lectius col·laboradors i, a més,  podràs gaudir d’un Vermut amb tast de receptes d’aquesta Agenda tan especial!

Més info: Para, Cuina i Pensa

Verkami

 

 

 

 

[dim 25] Cinefòrum: “Te doy mis ojos”, contra la violència de gènere

Dimarts 25 de novembre de 2014 a les 20:30h

La Figa Rebel està que no para i el proper dimarts 25N convida a tothom a venir i participar al Cinefòrum contra la Violència de Gènere, on es projectarà la pel·lícula “Te doy mis ojos”.

Durant la projecció podràs gaudir d’exquisits pintxos i beguda a preus populars!

 

 

Comparteix: