El Cerdanyola FC tanca la seva pitjor setmana de l’any

Tercera derrota de la setmana pel Cerdanyola FC que ha disputat un gran partit contra la Pobla de Mafumet arrossegant el cansament del partit de dimecres de Copa Catalunya. 

10298686_760991493968075_919036652600851396_nDesprés del desgast dels intensos 90 minuts contra el Sabadell de Segona Divisió, els verd i blancs tenien avui un nou repte, ja en la competició important pel club, la lliga. Els de Toni Carrillo rebien a la Pobla de Mafumet, un dels equips que postula per ocupar les primeres posicions de la classificació. Tot i això, els verds han plantat cara de principi a fi i han cedit els tres punts per la mínima, perdent per 0 a 1.

La primera part ha estat molt igualda, tot i que no ha brillat per les ocasions en cap dels dos equips. Quim Solano i Edu intentaven guanyar per alçada la defensa tarragonina. La Pobla, per la seva banda, avisava la porteria local al minut 12′ amb un xut de Gabi López que el defensa Alba treia fora.

A l’equador del primer temps, Alba, que ha aportat molt de treball ofensiu, feia un canvi de joc a Josu, que rebia l’esfèrica  a la banda dreta atacant i rematava. Alberto Varo aconseguia refusar l’esfèrica i, de segona jugada, Fran Fuentes empalmava un potent xut que marxava fora.

Un minut després, nova oportunitat pel Cerdanyola FC a xut de Vives. Al 30′ Álvaro Fernández també avisava a Avilés amb un xut que s’estavellava al pal.

Tant sols un minut després, Gabi, de nou, xutava a boca de canó i el treball d’Alex Alba i Avilés aconseguia evitar el primer gol. En uns darrers minuts d’assetjaven visitant, l’àrbitre assenyalava la fi del primer temps.

A la represa, ha estat la Pobla qui imprimia més pressió i avisava, ja al minut 46′ amb un xut de Gabi ajustat al pal.
Al 52′, Stephane Emana aprofitava un error defensiu per plantar-se davant Avilés, en una acció on el porter local s’ha avançat  i amb el cos ha enviat l’esfèrica a còrner. Pocs minuts després, José Mª Guasch rematava una esfèrica que Avilés no podia aturar i, per sort, apareixia Edu De la Puente per treure amb el cap la pilota de la línia de gol.
El Cerdanyola FC ho intentava però la Pobla no estava disposada a deixar escapar els punts i intensificava el seu joc. Al 55′, quan els vermells imposaven el seu joc, apareixia Gabi López per fer pujar el primer i únic gol al marcador en un potent xut des de punt de penal (0-1).
Des d’aleshores, el CFC ho intentava, a la contra, veient-se frenat per un arbitratge, un punt desafortunat en alguna ocasió, i molt criticat per l’afició local.
Carrillo donava entrada a Roland i Sergi Arranz, reincorporat després de la llarga lesió que va patir a pretemporada, intentant regalar aire fresc a l’equip. Tot i això, el conjunt verd i blanc s’estavellava un cop i altre contra una defensa tarragonina molt ben situada i un porter vermell que mostrava la seva qualitat en les arribades perilloses.
I sense més història s’ha arribat al 90.  Tot i el resultat, el Cerdanyola es troba acomodat a la vuitena plaça de la taula amb 18 punts. La propera jornada, els verds visiten al líder a domicili. Diumenge a les 12:00h, UE Rubí – Cerdanyola FC.
El partit en dades
Cerdanyola FC: Carlos Avilés, Fran Fuentes (Dani Zaragoza, 79′), Melo, Alex Alba, Raul Barriendos, Cuadras, Josu (Roland, 60′), Edu, Quim Solano, Vives (Sergi Arranz, 70′), Silver.
Targetes: Melo (groga 77′), Alex Alba (groga, 27′), Josu (groga 59′), Roland (groga 80′).
Pobla de Mafumet: Alberto Varo, Jordi Calavera, Javi Iglesias, Joaquín del Moral, Roger Bonet, José Maria Guasch (Julio Rey, 71′), Gabi López, Enrique Tortosa, Alvaro Fernández (Ivan Vidal, 89′), Alfons Serra, Stephane Emana (Abel Rita, 80′).
Targetes: Joaquín del Moral (groga 58′), Gabi López (groga, 83′).
Gols: 0-1: Gabi López (55′).
Àrbitres: Daniel López, Sergi Font, Ibrahim El Abdi.
Assistència: 250 persones.
Comparteix: