Última hora 9N: 13.781 vots a Cerdanyola a les 18h

13.7818 cerdanyolencs ja han votat abans de les 18h, tot un rècord de particiació. Cerdanyola està vivint el 9N amb total normalitat, sense cap incidència en cap centre de votació.

La gran noticia d’aquesta festa de la democràcia està sent les llargues cues que s’estan produint en alguns col·legis com el Jaume Mimó, mostra de que la ciutadania de Cerdanyola tenia moltes ganes de votar. Fins a les 18h, les dades oficials eren de 13.7818 vots de cerdanyolencs i cerdanyolenques.

Imatge: @cupcerdanyola

Imatge: @cupcerdanyola

Votants despistats

Les úniques incidències han estat provocades per persones despistades que s’han confós de centre de votació. Això s’ha donat en alguns col·legis on, gent que ha canviat recentment de residència (dins de l’àmbit de Cerdanyola), no ha pogut votar en el col·legi on es troba la nova residència. Això és degut a que el centre de votació està vinculat al DNI i no al lloc de residència, malgrat s’hagi fet el canvi al padró municipal.

Observadors europeus.

Cerdanyola compta amb un dels divuit observadors europeus que han estat convidats per la Generalitat per observar el desenvolupament de la jornada.

La independència com a eina per superar desigualtats i injustícies

El dissabte 1 de novembre, Cerdanyola va acollir l’acte comarcal de les esquerres pel Si Si, titulat “La independència com a eina per superar desigualtats i injustícies”. Aquest acte va ser tot un èxit d’assistència i va comptar amb els ponents: Blanca Serra (militant històrica de l’independentisme), Carles Sastre (sindicalista), Antonio Baños (periodista i membre de Súmate) i Josep Font (sindicalista històric cerdanyolenc, membre de l’ANC i col·laborador habitual de Cerdanyola Informa).

Buenaño denúncia

El portaveu del grup del Partit Popular de Cerdanyola ha denunciat l’obertura dels centres de votació. El grup popular està en contra de tot el procés i, tant des de Madrid com des de Barcelona, han fet tot el possible per impedir que el poble català manifesti els seus desitjos en una urna.

Comparteix: