Expressa’t: Legislatura sabática (carta oberta a ICV-EUiA)

Tinc coneixement de la vostra iniciativa de voler aglomerar tot el mosaic de forces polítiques d’esquerra, i cal suposar que si no sota la vostra guia, sí que us reservareu un bon lloc per lluir. El cas es, però, que si d’alguna força política hem de malfiar, es de vosaltres. Sou els reis del mambo en això de canviar de parella. A Cerdanyola en tenim experiència tant a nivell associatiu com polític. Tampoc de més amunt us cridaran al ordre.

Jordi Miró, alcaldable per ICV

Jordi Miró, alcaldable per ICV

La meva proposta es que feu una legislatura sabàtica. Això vol dir que no us presenteu a les properes eleccions, però, conservant els actuals sous (perdó, dietes o com es digui) i dedicant aquests quatre anys a meditació i penitència, per tal d’aconseguir el perdó i la glòria. Estic convençut que la resta de forces polítiques estaran d’acord i a més us ho agrairan. Si es paga ara 700.000€ per haver fet les coses malament a l’Elena, no vindrà d’aquí.

Per fer meditació i penitència us proposo dos indrets: Can Planas i l’Elena. Ep! Amb Can Planas no abuseu i no aneu gaire sovint: recordeu que l’informe IDOM adverteix de la perillositat de freqüentar-lo. Amb dos matins o tardes mensuals ja n’hi haurà prou. Jo m’ofereixo per acompanyar-vos allí en la meditació i la oració.

La penitència la farem (jo també he cregut en vosaltres “tiempo ha )a l’Elena. Des de la cota màxima, davant la torxa de cremar el metà i respirant els altres 99 compostos, 48 d’ells declaradament cancerígens, però, en ridícules quantitats, podem fer vida contemplativa de les serralades que ens envolten. Per Setmana Santa, però, com a penitents pujarem pel dret, davant de SENER, fent front a bardisses i esbarzers, i abillats amb sotanes (elles amb toques).

I a les eleccions del 2019 arrasareu!!

Amb tot l’afecte

Roger Caballé – Ciutadà de Cerdanyola

Comparteix: