Fontetes ja és Increïble Comestible

El col·lectiu Increïble Comestible continua creixent i avançant la tasca i difusió d’aquest innovador projecte a la nostra ciutat. El passat dissabte 1, amb l’ajuda de molts veïns de Fontetes, van crear un nou hort urbà a la Plaça Goya.

Seguint l’estela d’altres pobles i ciutats d’arreu del món, que també estan posant en pràctica el mateix projecte, Increïble Comestible pretén donar un nou i renovat ús a les jardineres i parcs públics més àrids i abandonats de la nostra ciutat. Volen aprofitar aquests espais de terra, sovint seca i buida de vida, i re-convertir-los en horts públics, urbans i comunitaris, de la gent del poble, i per la gent del poble.

Des que van començar, Increïble Comestible ja ha recuperat jardineres i espais a la zona del Centre (Plaça Abat Oliva) i Banús-Cerdanyola2000 (Plaça Castanyer) i ara, Fontetes (Plaça Goya). Han plantat verdures, hortalisses i plantes aromàtiques. Us imagineu poder collir uns tomàquets, un enciam, unes maduixes o una bonica carbassa, d’aquell espai de terra morta que tenies vora casa teva?

Comparteix: