Torna un ple marcat pels pressupostos i la marxa de Santi Cayuela

Avui a les 19 hores es celebrarà el ple d’octubre. Una hora abans tindrà lloc l’audiència pública, on els ciutadans poden fer les seves preguntes i els governants podran -o no- contestar-los.

El ple d’avui estarà marcat per l’aprovació dels pressupostos, ordenances fiscals i preus públics per a l’any 2015. Com està sent habitual en aquest mandat, els pressupostos de 2015 segurament surtin endavant gràcies al vot de la trànsfuga del PP, Manoli Ortuño. Veure l’ordre del dia del ple.

Últim ple de Santi Cayuela (ICV)

Després de 15 anys a l’Ajuntament de Cerdanyola, el regidor i portaveu d’ICV-EuiA Santi Cayuela ha decidit deixar el seu acta de regidor. Segons el seu grup polític, aquesta renuncia es deu a motius personals. Si ICV decideix continuar l’ordre de la llista, el següent en ocupar el lloc de Santi Cayuela serà Jordi Miró.

caySanti Cayuela, a més del càrrec a l’Ajuntament de Cerdanyola, té tres càrrecs a la Diputació de Barcelona: portaveu adjunt del grup ICV-EUiA, vocal de la Comissió Informativa d’Hisenda, Recursos Interns i Noves Tecnologies i vocal de la Comissió Especial de Comptes. Pels seus càrrecs a la Diputació de Barcelona, seguirà cobrant anualment 14 pagues de 3.795,85 euros.

Durant aquests anys al capdavant de la política local, Santi Cayuela ha donat el seu vist-i-plau a obres faraòniques, com la construcció d’un pont inservible i perillós (més de dos milions d’euros), la construcció d’uns parkings soterranis ruïnosos, la construcció d’una biblioteca en zona inundable i, la més grossa de totes, la construcció del Centre Direccional: industria, habitatges i centre comercial sobre un abocador tòxic.

Comparteix: