Expressa’t: Les declaracions d’Aznar

Les declaracions del 15 d’octubre del nacionalista espanyol i portaveu de la caverna Sr. Aznar

Aquest personatge de tant en tant surt a la palestra i ens deleix amb alguna de les seves soflames. El dia 15 però es va superar a si mateix acusant el nacionalisme català, i també els demòcrates europeus, de tots els mals haguts i per haver, però ell no va reconèixer ni un dels pecats dels seus. Per tant, li hauré de recordar des d’aquí les seves “proeses”.

Imatge: zoomnews.es

Imatge: zoomnews.es

La seva implicació a la guerra d’Irak, declarada il·legal per les Nacions Unides, que van causar les matances d’Atocha, mèrit que podem atribuir ell solet, i que va ser totalment estèril perquè les coses a Irak ara estan pitjor que abans d’aquesta guerra il·legal i il·legítima, i ja s’hi han de tornar a enviar més tropes. Volen que els catalans complim les lleis però ells se les passen pel forro.

Aquesta guerra el va obligar a comprar unes fragates que costaven 70.000 milions de pessetes cadascuna i l’única virtut que tenien era un radar fabricat als Estats Units que havia de servir per detectar míssils de llarg abast, però que ni existien ni existeixen. Quantes escoles es podrien construir amb aquests diners?

La construcció de línies de l’AVE que les han hagut de tancar perquè ningú les feia servir, els saquejos que els seus amics de l’ànima han fet a llocs com Bankia, la destrucció de l’incipient estat del benestar de què disposàvem, el retrocés de la precària democràcia que teníem per construir un estat absolutista. Tot això també li podem agrair a ell solet.

I si anem enrere en el temps, recordarem les coses que “los suyos” van fer a la “Dirección General de Seguridad” i a la “Via Layetana” de Barcelona des de l’any 1939 al 1977. I també que van portar alemanys, italians, i els mal anomenats “moros”, a matar espanyols. El meu estimat poble el van arrasar entre els tancs italians que ens enviaren des de Balaguer i l’aviació que venia directament d’Itàlia carregada de bombes. El van deixar devastat com un camp de futbol.

 I moltes coses més que li podríem recordar al Sr.Aznar i a “los suyos”, perquè si a les “tierras de Castilla” han perdut la memòria i la vergonya nosaltres, sortosament, les conservem intactes.

Comparteix: