Autoretrato de un joven capitalista español, a l’Ateneu

El proper 14 de novembre a les 21h a l’Ateneu, els amants de la cultura crítica tenen una cita amb Alberto San Juan i el seu “Retrato de un joven capitalista español”.

Imatge: Antonio Martín

Imatge: Antonio Martín

El grup Itaka, en la seva tasca de difondre la cultura crítica, ha tornat a programar una obra de teatre que no deixarà indiferent a ningú. Es tracta del monòleg d’Alberto San Juan “Autoretrato de un joven capitalista español”, que narra de forma crítica i amb molt d’humor la seva vida a través d’un relat històric des de l’any del seu naixement, l’any 1968, fins avui.

Les entrades, que tenen un cost de 12 euros,  ja es poden comprar a l’Ateneu.

Fragment del monòleg

“Tinc els meus diners en un dels bancs més importants d’aquest país, que és un banc que especula amb aliments. Entre d’altres activitats. Fa unes setmanes vam estar sopant junts un grup d’amics i passem la vetllada parlant de les injustícies que estan passant. Quan van portar el compte, cada un va treure la seva targeta d’alguns dels bancs més importants d’aquest país, que són bancs que especulen amb aliments, tiren a la gent de les seves cases o comercien amb armes prohibides. (…) Sé que visc en una societat injusta fins a la crueltat. I vull que canviï. Però no sé si estic disposat a arriscar-me a perdre en l’intent tot el que tinc. Vull conservar la meva fama, el meu cotització comercial, les meves propietats. Estic parlant seriosament. Sóc un jove capitalista espanyol “.

Comparteix: