Mollet amb Cuba porta a Lucia Socam i Víctor Casaus

L’Associació de Música d’Autor La Escalera continua la col·laboració que va iniciar al 2014 amb Mollet amb Cuba. Aquest any l’acte és un concert de Lucia Socam i el cubà Víctor Casaus el divendres 24.

Lucia-SocamLa Escalera, una associació composta per veïns i veïnes de Cerdanyola i Ripollet i que té la missió de fomentar, difondre i promocionar la cançó d’autor, ha tornat a col·laborar amb l’associació Mollet amb Cuba per realitzar un nou concert revolucionari amb els cantautors Víctor Casaus (Cuba) i Lucia Socam (Andalusia).

La primera col·laboració que van tenir va ser al novembre de 2013, quan van fer un homenatge a Ripollet al cantautor cubà Silvio Rodriguez. L’acte va ser tot un èxit que va omplir les 350 localitats del teatre de Ripollet.

Amar sin papeles

luciavictorAmar sin papeles és el nom de la gira que els dos cantautors estan fent per tot el territori espanyol. És un concert-recital concebut com una trobada cultural, cantant a l’amor dels pobles i als sentiments més lligats a la construcció d’un mon millor, un cant que porta a parlar de la Revolució Cubana, una Revolució que continua en marxa cap a un futur que sobiranament el poble ha decidit.

El concert-recital el celebrarà el divendres 24 a les 21:30 en la Sala Fiveller (Rambla Fiveller, 11, Mollet). L’entrada té un cost de 5 euros (més informació: molletambcuba@gmail.com).

Mollet amb Cuba

Mollet amb Cuba és una associació que organitza activitats de solidaritat i de recaptació de fons per a la cooperació amb Cuba. Durant tot l’any organitzen xerrades, vídeo-forums i sopars relacionats amb l’illa de la revolució.

Comparteix: