Carme Carmona no entrega a Mas l’acord de ple per la Consulta

El passat dissabte més de 800 alcaldes i alcaldesses de Catalunya i la tinenta d’alcalde Maria Reina van entregar a Artur Mas l’acord de ple en suport de la consulta. Carme Carmona no va representar els interessos acordats al ple en representació a la majoria dels cerdanyolencs.

Imatge: público.es

Imatge: público.es

Carme Carmona no va representar a Cerdanyola el passat divendres en una fita històrica pel rumb polític de Catalunya, mostrant, un cop més, el seu desacord a la consulta i la falta de respecte als acords aprovats al ple per amplia majoria. Aquesta absència col·loca a Carme Carmona en la petita llista d’alcaldes que, malgrat els seus plens van votar a favor de la consulta, no han entregat l’acord a Mas, com és el cas de l’alcalde de Badalona Xavier-García Albiol (PP).

Aquesta era una fita històrica. Des del 1918 no es feia una concentració similar d’alcaldes a Catalunya. Han passat 96 anys de la concentració de 1046 alcaldes a la Plaça Sant Jaume per mostrar el suport del món local a la Generalitat reivindicant l’autonomia.

En substitució de Carme Carmona, Cerdanyola ha estat representada per Maria Reina, que ha fet l’entrega de l’acord de ple donant el suport a la convocatòria de la consulta del 9 de novembre de 2014.

Aquest no és l’únic incompliment de Carme Carmona a la moció, ja que tampoc ha nomenat un coordinador municipal de la consulta ni ha donat vist i plau al llistat d’espais de votació que la Generalitat va proposar a l’Ajuntament.

Per denunciar aquests incompliments i demanar a Carme Carmona que compleixi els acords de ple, els grups municipals que estan a favor de la consulta i que formen majoria a l’Ajuntament, han fet arribar a l’alcaldessa una carta.

Comparteix: