AFOCER fa públiques les bases d’una nova edició del concurs Santiago Piñol

El darrer cap de setmana de setembre el barri del Pont Vell celebrarà la 34a edició de les Festes de la Tardor. Ho farà amb un programa ben complert on no faltaran els actes més clàssics com el bingo, el correfoc o les activitats infantils. Tampoc el concurs de fotografia Santiago Piñol.
Imatge: Vicenç Semper, Primer premi 2007

Imatge: Vicenç Semper, Primer premi 2007

L’entitat organitzadora, AFOCER, ja ha fet públiques les bases de participació per tal que els aficionats que vulguin tinguin presents les dates i les condicions. La mecànica per prendre part al concurs és molt senzilla. Només cal fer una fotografia durant les festes i lliurar-la abans del 7 de novembre a la seu de l’Esplai La Gresca en una impressió muntada o reforçada amb cartolina rígida de 40x50cm. El 8 de novembre el jurat donarà a conèixer els guanyadors, que es repartiran premis de 150, 125, 100 euros i un curs de fotografia a l’AFOCER.

Les obres seran exposades després a la Biblioteca de Ripollet, el Centre Cívic del Pont Vell i Tiana i a l’Ateneu de Cerdanyola. Aquesta és la 13a edició del concurs que rep el nom de Santiago Piñol, homenatjant així a aquest veí del barri que va ser col·laborador de les Festes des dels seus inicis amb les seves fotografies.
Font: revistaderipollet
Comparteix: