La Diada omple la plaça Abat Oliba

El passat 11 de setembre Cerdanyola va viure una diada popular protagonitzada per ciutadans i ciutadanes de Cerdanyola i allunyant-se de la festa protocolària.

IMG-20140913-WA0001Un munt de moviments socials, associacions i ciutadans es va aplegar dijous passat en la Plaça Abat Oliba per celebrar una diada participativa, organitzada per Cerdanyola per la Independència i l’ANC, on es reclamava el dret a decidir. L’acte va ser tot un èxit i la plaça es va omplir de colors, de jocs infantils, de teatre, de música i, com no, de proclames demanant democràcia, una democràcia que ens deixi a tots i a totes decidir el nostre destí.

A la finalització de l’acte, els organitzadors van lliurar-li a l’alcaldessa un manifest signat per més de vint entitats per demanar-li que l’Ajuntament faciliti la celebració de la consulta. A data d’avui Carme Carmona encara no s’ha manifestat.

Cerdanyola també va participar a la “V”

A la tarda molts cerdanyolencs es van desplaçar a Barcelona. Alguns ho va fer en autocar i d’altres en tren de Rodalies. Però tots van coincidir en el mateix tram: el 22 (Avinguda Diagonal, entre els carrers Llúria i Bruc). La V de la Diada va ocupar 345.000 m2 de superfície. La Guàrdia Urbana de Barcelona ha xifrat la ‘V’ en 1.800.000, una xifra molt per sobre de la registrada a la diada de 2013.

Comparteix: