Demà hi haurà ple extraordinari per tractar el “Cas Guiera”

El Govern ha convocat per demà dimecres a les 13:30 hores un ple extraordinari per decidir sobre el futur del PEM Guiera.

pem_guieraContinua a Cerdanyola el culebró de l’estiu en un nou capítol ple de misteri i amb el PEM Guiera de protagonista. El PEM Guiera va ser intervingut per l’Ajuntament des del passat 4 de juliol, ja que la Federació Catalana d’Handbol es negava a continuar oferint els serveis a aquestes instal·lacions.

El PEM Guiera és un projecte molt vinculat al PSC des de la seva aprovació. En les dues parts signants (FCH i Ajuntament) hi havia cares molt conegudes d’aquest partit polític. Ara, 15 anys després els ciutadans hauran de pagar la mala gestió d’aquests polítics que es van voler embarcar en l’esport. I el pitjor de tot es que, com estem acostumats, no hi haurà responsabilitats polítiques.

El PSC no és l’únic partit responsable. En la curta trajectòria d’aquest culebró, altres formacions com CiU i ICV-EUiA han ajudat als dirigents de la FCH a “deixar fer”. De fet, en novembre de 2013 PSC, Els Verds, ICV-EUiA i CiU van rebutjar una moció que demanava la participació ciutadana a la comissió informativa especial en relació a la gestió del PEM Guiera: no els interessava tanta transparència.

Ordre del dia

  1. Determinar la urgència del punt que es vol aprovar.
  2. Aprovació resolució de contracte servei públic gestió i explotació del PEM Guiera.
Comparteix: