Presentació de PODEM Cerdanyola

Unes cent-cinquanta persones han acudit el matí d’aquest dissabte 28 a l’assemblea de Presentació del cercle de Podem de Cerdanyola del Vallès.

podemA l’acte, que va tenir lloc a la Plaça Abat Oliva, van participar activistes d’aquest nou moviment polític i ciutadà provinents de municipis circundants del Vallès. També es va comptar amb la presència de Beatriz Rilova, segona a les primàries de PODEM per Catalunya, que va convidar al públic a implicar-se en la construcció d’aquest projecte de ruptura política i social.

En la roda de parlaments posteriors van intervenir membres de la Plataforma d’AMPAs de Cerdanyola (PAC) i de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), que van aprofitar l’afluència de públic per informar sobre l’estat de les seves lluites concretes.

podem2En acabar els i les assistents van tenir l’oportunitat d’expressar el seu malestar davant de la situació actual d’atur i misèria, una situació a la que les polítiques dels partits governants ens han abocat. Totes les intervencions van coincidir en la necessitat de trencar amb les velles formes de fer política que tenen els vells partits i en la necessitat d’impulsar aquesta nova proposta.

 

Vídeo de l’acte

Comparteix: