La UAB organitza la seva primera trobada d’antics alumnes

Per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) -la segona universitat més gran de Catalunya i una de les més ben posicionades a Europa de les de l’Estat espanyol-, han passat 150.000 estudiants des que va nèixer, l’any 1968, ara fa 46 anys. El creixement i consolidació d’aquesta universitat ha anat paral·lel al que ha viscut la societat catalana. Dels aproximadament 250 estudiants que van entrar a la UAB en el seu primer curs acadèmic, actualment cada curs es graduen al voltant de 6.000 estudiants.

uab_4Aquesta primera Trobada Alumni de la UAB s’iniciarà a les 18.00 hores del divendres, 20 de juny. El punt de trobada serà al davant de l’Hotel Campus. Totes aquelles persones que hagin fet els seus estudis universitaris, o siguin professorat o ho van ser, o Personal d’Administració i Serveis (PAS), podran assistir a la trobada, que és gratuïta. Només cal inscriure’s prèviament via la web d’Alumni: www.uab.cat/alumni

La multiplidisciplinarietat de les més de 80 titulacions que ofereix fa que els graduats i antics estudiants que vindran a aquesta trobada provinguin de diferents àmbits professionals.

A les 18.00 hores s’iniciarà amb un recorregut guiat en autobús per tot el campus, que donarà el tret de sortida. Després es farà una fotografia de grup amb tots els assistents a les Columnes de la UAB, una escultura que s’ha convertit en un símbol identificatiu de la UAB.

A les 20.00 hores, a l’Hotel Campus, el Rector de la UAB, Ferran Sancho, rebrà als Alumni, i a continuació assistiran a la xerrada, en format de conversa, entre dos antics estudiants: la periodista Mònica Terribas, i el científic Miquel Osset, titulada “Impacte social de la recerca. Com es comunica?”.

La trobada conclourà amb un refrigeri amenitzat amb música, a partir de les 21.00 hores, als jardins de la Torre Vila-Puig, al costat de Vila Univeristària. Serà el moment per a parlar relaxadament, compartir i recordar les estones viscudes a la UAB amb els antics companys i professorat, i alhora serà un espai per establir noves relacions.

Comparteix: