Cerdanyola Infoma, cinc mesos informant

Cerdanyola Informa compleix cinc mesos informant sobre notícies relacionades amb la ciutat. En aquests cinc mesos no ha parat de créixer, tant en col·laboradores com en nombre de visites.

Col·laboracions

El projecte Cerdanyola Informa es va iniciar amb un petit grup de ciutadanes que volien aportar el que altres mitjans no aportaven, que volien donar veu a tots els moviments i associacions. Un petit grup que entén la comunicació com una eina al servei del poble: de tots, per a tots i amb tots.

Durant aquests cinc mesos aquest grup ha anat creixent i, en l’actualitat, compta amb 18 col·laboradors. Aquest creixement no ens ha lligat a cap govern o empresa, per la qual cosa Cerdanyola Informa continua sent un mitjà 100% lliure.

Visites

visitasDurant tot aquest període, el nombre de visites ha anat creixent, arribant a aconseguir, al mes de maig, 126.140 visites.

Arribats a aquest punt, hem d’agrair a totes les plataformes de periodisme ciutadà que ens han estat donant suport, totes elles incloses en el grup TomaLosMedios, al qual pertany Cerdanyola Informa.

TomaLosMedios és un grup que va començar a gestar, a finals de 2012, per diversos col·lectius audiovisuals i mitjans de comunicació. Actualment treballen junts per tal de coordinar agendes i cobertures, compartir recursos i continguts, i ajudar-se mútuament en una difusió comú, amb l’objectiu d’amplificar la difusió i abast de les notícies i esdeveniments que cobreixen.

La censura

twitter_eduxcatEl moment més trist d’aquests cinc mesos ha estat la censura que vam patir el 26 de febrer: la plataforma Twitter va suspendre el nostre compte @cerdanyolainfo després de rebre pressions. Des de llavors, el nostre twitter és @infocerdanyola. La censura mai callarà la veu del poble.

Estadístiques de les visites per mes

Estadístiques de les visites per mes

Comparteix: