El CPC Buirac, nou espai cultural i associatiu, obre les portes a Cerdanyola

Dissabte 24 de maig a les 12h. es presenta a Cerdanyola el Casal Popular i Cultural Buirac a la Pl.Constitució (c/Sant Antoni – Banús) amb vermut musical i dinar popular, i finalitzant amb la visita al nou espai.

El CPC Buirac és un projecte organitzat des de baix que aspira a ser un punt de trobada pels Moviments Socials existents i per a les persones que vulguin construir nou teixit associatiu i cultural dins el  nostre municipi.

 

Vols saber més sobre el CPC Buirac?

El Casal Popular Buirac entra en acció amb la voluntat de ser una eina de transformació de la realitat que ens envolta.
Viure vol dir prendre partir, i nosaltres el prenem per la defensa de la terra, dels drets socials del poble i contra la corrupció i l’opacitat a les institucions  polítiques.  La lluita contra l’atur i la precarietat laboral, el problema de l’habitatge i la fi de l’accés universal a la Sanitat i a  l’educació també formen part dels nostres cavalls de batalla.

Ens amoïnen profundament  qüestions  com el creixement del feixisme i  el racisme, o que el patriarcat, el  sexisme i l’homofòbia siguin moneda corrent als nostres carrers.

Aspirem a acabar amb l’aïllament que ens imposen els patrons de conducta  individualistes del capitalisme. Volem una altra Cerdanyola, on la vida social torni a florir als barris, als carrers i a les places. Volem una Cerdanyola on l’individualisme i l’indiferència social siguin  desterrats.

Formem part d’aquest projecte diversos col·lectius: Arran, La Bèstia de foc, Festes Majors  Alternatives, Compromís Per  Cerdanyola, Mala Herba Col·lectiu Llibertari i nombroses persones a títol individual.

El nostre objectiu és obrir aquest  projecte a totes les persones interessades en teixir alternatives i cultura. Si busques algun espai on realitzar  activitats socials o culturals o estàs interessada, pots contactar amb  nosaltres o bé deixar-te caure pel casal.
Ja hi ha col·lectius com Increïble Comestible o la Cooperativa de Consum Ecològic S’ha Acabat el Bròkil usen l’espai amb normalitat, i també el projecte d’Intercanvi de Llengües “Aprenem” es reuneix cada dimarts a la tarda.

Buirac (c/Torrent 48) obre de dimarts a dissabte de 18 a 21 hores.

cartel 24m copia

 

- 24 de Maig de 2014 -

12:00h – Vermut Musical

13:30h- Presentació del Buirac i dels col.lectius que en formen part

14:00h- Dinar Popular 

17:00h- Presentació de l’espai (Kafeta + Pintxos)

 

 

 

 

Trobaràs més informació a:

Webhttp://buiraccasalcdv.wix.com/properament

Twitter (https://twitter.com/buirac)

Facebook (https://www.facebook.com/buirac).

Comparteix: