La PAH de Cerdanyola participarà al “Toque a Ibercaja”

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Cerdanyola participarà el dilluns 12 de maig a les 11hores al “Toque a Ibercaja”, una acció que es durà a terme en dotze ciutats d’Espanya per denunciar l’especulació de l’entitat bancària amb la vida de les persones.

1486604_438152992987191_3652994940094247443_nQue què és “Toque a IberCaja”?

És un emplaçament i una amenaça . Si IberCaja no compleix les exigències de la PAH  abans del 12 de maig la Plataforma bloquejarà la seva activitat , totes juntes , durant un dia complet en tot l’Estat, sense riscos de multes ni detencions . Si tot i així segueixen sense complir les exigències provocaran un nou atac , potser de més dies …

Exigències de la PAH

1 . – Retirada dels càrrecs i processos judicials oberts contra les corraleras i contra totes aquelles afectades per processos de desnonament iniciats per IberCaja .

2 . – Compliment del compromís que van adquirir de pagament dels reallotjaments provisionals de les famílies de la Corrala Utopia mentre es concreten les adjudicacions d’habitatges públics .

3 . – Pagament a la Junta d’Andalusia dels costos de reallotjament d’aquestes famílies , perquè aquests recursos puguin ser usats per a la construcció de nous habitatges socials .

4 . – Paralització de tots els desnonaments iniciats pel grup IberCaja i inici de negociacions per a lloguer social de les famílies afectades .

La PAH anuncia que si aquestes exigències no són satisfetes en la seva totalitat pel dia 12 de Maig del 2014, es produiran accions legals , respectuoses i pacífiques distribuïdes en les oficines de l’entitat.

Comparteix: