Els bancs tanquen amb beneficis el primer trimestre

Lluny de la crisi que pateix la ciutadania, els bancs presenten any rere any beneficis escandalosos, fruit del patiment al que sotmeten al poble.

Edificio_Corporativo_Banco_Sabadell_en_Sant_CugatA Catalunya, les dos principals entitats financeres (CaixaBanc i Banc Sabadell), han presentat els seus resultats: en el primer trimestre de 2014 Banc Sabadell ha crescut un 59% respecte al 2013, guanyant 81 milions d’euros. Per la seva part, CaixaBank ha tingut uns beneficis de 152 milions.La tendència de millora d’aquests tres primers mesos del Banc Sabadell i CaixaBanc dóna senyals de mantenirśe durant tot el 2014.

Ajuntament de Cerdanyola i els bancs

Els pressupostos de l’Ajuntanent de Cerdanyola per al 2014 inclouen una partida de més de 5 milions per pagar el deute amb els bancs. Al 2013 aquesta partida va ser de 6,2 milions d’euros (el 14% del pressupost) i va ser l’única partida que es va executar al 100%. En canvi, altres partides tan importants com els serveis socials, que tenia una destinació de 300.000 euros, no van ser tan prioritaries per al Govern local i tan sols es van executar el 50%.

Comparteix: