El diari Cafè amb llet arriba a Cerdanyola

Durant els propers dies arribarà a Cerdanyola el diari Café amb llet. Ahir es va iniciar la distribució del primer número de la revista Cafè amb llet que, amb 145.000 exemplars, es converteix en el diari amb més tirada de Catalunya.

El diari, que té una tirada gratuita, té l’objectiu d’explicar tot allò que els grans mitjans de comunicació oculten degunt a la seva vinculació amb la banca. A les primeres pàgines analitza la situació actual de la premsa de gran tirada per passar a parlar de la sanitat a Catalunya, el cas de Petromiralles i molta més informació que no arriba pels mitjans convencionals.

Els impulsors d’aquesta idea són Albano Dante i Marta Sibina, dos grans guerrilleres que porten anys investigant i publicant els robatoris de CiU i PSC a la sanitat pública catalana. En aquest sentit, van publicar al 2013 el llibre “Artur Mas, on són els meus diners?”

Aquest projecte informatiu s’ha fet realitat gràcies a la col·laboració de 1.619 mecenes i té com a objectiu arribar a tots els racons de Catalunya en una setmana. Els editors han facilitat el seu email (llibrecafeambllet@gmail.com) per aquelles persones, assemblees, associacions o sindicats que estiguin interessades en distribuir els exemplars. El diari també es pot consultar online.

Captura-de-pantalla-2014-04-14-a-las-23.39.29 Enllaços de Café amb llet:

 Diari  (català)

Diari (castellano)

Artur Mas, on són els meus diners?

Revista digital

Canal de Youtube

Twitter

Comparteix: