Dijous 10 d’abril mobilitza’t contra la pujada del transport públic

La Plataforma Stop Pujades” porta temps lluitant contra la pujada del transport públic, de les tarifes abusives i a favor dels preus populars. Aquest dijous 9 d’abril convoca concentracions a totes les estacions de tren (a Cerdanyola 19:00h) i una acció a la parada de metre de Sagrera. 10A_transports

Benvolguts companys i companyes,us recordem que aquest dijous 10 d’abril hi ha convocada l’ocupació de l’estació de Sagrera, a partir de les 20h com a mesura de pressió popular per reclamar la baixada de tarifes del transport públic. Aquella mateixa tarda hi ha convocada una reunió de Taula Social on STOP PUJADES participarà al costat de la FAVB, CONFAVC i PTP i davant de l’Autoritat del Transport Metropolità.

Després de 102 dies des de la primera convocatòria, milers de persones s’han mobilitzat, més de 100 entitats han donat recolzament, més de 100 càrrecs electes han firmat el manifest, gairebé una quarantena de municipis han aprovat mocions de suport i el Parlament de Catalunya, en el mateix sentit, ha instat a l’ATM (Conselleria de Territori) a reconsiderar a la baixa l’últim augment de tarifes.

Amb tota la legitimitat popular de la protesta als metros i carrers i amb tota la legitimitat institucional que ha arribat a tots els estaments administratius, reclamem la concreció i l’aplicació d’una rectificació de les tarifes de transport públic, com un primer pas per un debat a fons sobre el model de transport públic i criteris tarifaris d’acord amb la situació econòmica actual.

Us convidem a tots i a totes a formar part d’aquesta pressió social que s’expressarà el proper dijous dia 10 d’abril, a partir de les 20h. Hi haurà actuacions musicals, ponències, sopar i, finalment, es farà una assemblea oberta on s’exposarà el resultat de la Taula Social amb l’ATM.

Moltes gràcies pel suport.

Una abraçada fraternal!

STOP PUJADES
http://stoppujadestransport.blogspot.com.es/

Twitter: @StopPujades  Hashtag: #OcupemelMetro

Comparteix: