El Cerdanyola FC (femení i masculí) esgarrapen punts per aconseguir la salvació

Cada jornada és una final. Cada punt és important i fallar ja no val. Aquest diumenge, tant el Femení A de Toni Pascual com el masculí de Toni Carrillo van aconseguir sumar els tres punts davant la Guineueta i el Rubí respectivament. Uns punts importantíssims per aconseguir salvar les categories.

cfcfFemení: Ara, cal sumar-ho tot. Queden 9 punts en joc i les locals estan a 6 punts per sota del Sant Andreu, quart classificat per la cua. Una situació molt complicada ja que les de Cerdanyola no depenen d’elles mateixes.

El d’ahir va ser un partit dominat pel Cerdanyola FC, sobretot durant el primer temps. Tot i que la primera part va acabar amb un 0 a 0, les locals van tenir una oportunitat claríssima per avançar-se al marcador. Un penal a favor al minut 30 que Carla dispara i la portera endevina la intenció de la davantera, esvaïnt la possibilitat del primer gol.

La segona part va ser més igualada. Les verd i blanques ho intentaven, insistien, però no acabaven de conectar i combinar amb les jugadores de la línia ofensiva. Fins que al minut 60, una jugada d’estratègia amb assistència d’Elena de falta lateral l’aprofita Carla Morera per fer el primer gol del partit i fer esclatar l’eufòria a la Bòbila.

Amb l’1 a 0 el partit es va trencar. La Guineueta es va llençar a l’atac desesperades per empatar, obrint espais per a què les noies de Pascual els aprofitessin. En el minut 80, de contraatac, el Cerdanyola FC aconseguia el segon gol, obra de María Ramos d’assistència de Vanessa Quesada.

A un sol minut del xiulet final, la Guineueta va escurçar distàncies en una jugada desafortunada entre la defensa i la portera verd i blanca, que la capitana visitant va aprofitar per deixar el resultat final en 2 a 1.

Per la seva banda, el primer equip masculí va rebre la recompensa per la seva lluita i va retrobar-se amb la victoria després de guanyar per 2 gols a 0 a domicili contra l’UE Rubí en el duel vallesà.

Font: Cerdanyola FC.