L’Ajuntament de Cerdanyola es suma a l’Hora del Planeta

Un any més, l’Ajuntament de Cerdanyola participarà a l’Hora del Planeta, una activitat que pretén sensibilitzar als ciutadans sobre la importància de lluitar contra el canvi climàtic.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L’Hora del Planeta es farà demà dissabte de les 20:30h a les 21:30h a molts indrets del món, entre ells, la ciutat de Cerdanyola que, durant 60 minuts, veurà com l’Ajuntament i varis punts municipals es queden a les fosques.

L’Ajuntament demana a la ciutadania que es sumi a la iniciativa de manera contínua, és a dir, que durant tot l’any tinguin hàbits d’estalvi energètic.


La postura de l’Ajuntament crida l’atenció, ja que, al mateix temps que es suma a aquesta iniciativa, manté un comportament poc saludable pel planeta. Exemples evidents són la negació a la neteja dels abocadors tòxics a Can Planas, que a dia d’avui continuen emetent gasos tòxics; la tala indiscriminada d’arbres per construir escoles o superficies comercials o, l’última, ahir al ple, l’aprovació de sacrificar porcs senglars que viuen a la Serra de Collserola.

Comparteix: