El multireferèndum arriba al Vallès amb la celebració de la primera assemblea

20140319-Multireferendum-5El moviment del multireferèndum ja ha arribat a la comarca amb la celebració de la primera assemblea comarcal el passat dimarts 18 de març, on hi van participar membres de diferents entitats d’arreu del Vallès.

Verònica Miró, de la Plataforma Multireferèndum, va explicar que ja s’estan duent a terme diverses assemblees arreu del territori per tal d’iniciar la campanya. Miró va explicar que la iniciativa tracta de dur a terme un referèndum popular a través de diferents onades. La primera onada començarà a l’abril, amb una campanya de vot digital, que continuarà amb el vot presencial coincidint amb les eleccions europees al maig. “A la primera onada es faran quatre preguntes, sobre el deute il·legítim, els transgènics, les Iniciatives Legislatives Populars i la sobirania energètica”, va explicar Verònica Miró.

El multireferèndum és una iniciativa de les plataformes Som lo que Sembrem i Aturem el Fracking, a la qual s’han unit altres entitats com la Plataforma Aturem Barcelona World o la Candidatura d’Unitat Popular. L’objectiu del multireferèndum és expressar la voluntat popular davant decisions polítiques que s’estan imposant. Revista de Ripollet.

Comparteix: