Cerdanyola comença a ser Increïblement Comestible

El passat dissabte 8 de març, l’Increïble Comestible va iniciar el seu camí a Cerdanyola. El “palet” que van deixar a la plaça Abat Oliba és un manifest del que pretén aquesta iniciativa educativa, lúdica i conscienciadora.

Al llarg de tot el matí, van informar a totes aquelles persones que s’hi acostaven: ciutadans i ciutadanes de totes les edats. A més d’informació, rebien un regal: un petit recipient amb terra i una llavor al seu interior. Amb aquesta acció, el col·lectiu pretén iniciar un cicle de “plantades populars”, on les llavors regalades seran les futures plantes de molts espais de la ciutat.

El palet, format per diferents fruites i hortalisses (enciams, apis i maduixes, entre d’altres) inicia un procés que pretén transformar positivament la ciutat. L’objectiu però, és lluny d’omplir la ciutat d’elements com aquest. Com va passar a Todmorden, gran part dels espais públic Cerdanyola estan en condicions òptimes d’esdevenir comestibles.

El col·lectiu fa saber que serà present cada dissabte a la Plaça Abat Oliba, i convida a tothom a afegir-s’hi i participar.

Comparteix: