Les famílies de l’escola Carles Buigas volen el seu P3-B

Cerdanyola va acollir el passat dissabte, el seu Carnaval, prop d’un centenar de famílies de l’escola varen participar a la Rua .. Aquest any més participatiu si cal i amb un caire reivindicatiu desprès de les retallades a l’escola pública.

Militars combatius, Súper Herois, simpàtics/ques alumnes dels “anys 70” amb bates d’estudiants, Cow Boy’s , Samarretes grogues, Arlequins, Arale i Dctor.Slump. infermeras, personatges d’ Star Wars Obelix, personatges del còmic i molt més es van poder veure seguint la comitiva encapçalada pel vehicle que aportava la música. Tots diferents i d’estil lliure, però sempre amb un nexe comú…Un sentiment que tots volíem demostrar, la nostra estima pel curs de P-3 B.

Encapçalant a la comparsa es podia veure quatre caixes de regals expressant allò que no es desitja al proper curs…”No volem més sorpreses” i com no, amb la imatge del cor “Estimem el nostre P-3 B” sempre!

A mida que anava avançant la rua pels carrers de la nostra ciutat més gent s’adjuntava al nostre clamor, passant per l’Ajuntament i fins acabar al Parc del Turonet amb un ambient totalment festiu.

Una vegada més, l’AMPA de l’Escola Buïgas representem la nostra disconformitat a les decisions de les autoritats referent al possible tancament de línia P3 a la nostra escola participant activament als events del municipi. Podeu veure fotos mitjançant el hasthag #SocdelBuigas.

Així mateix, aprofitem per convidar-vos a les portes obertes i a la jornada lúdica que tindrà lloc aquesta setmana.

El proper divendres 7 de març, celebrarem les jornades de portes obertes. Us convidem a tots a venir a les 9’15 h. i/o a les 15’10 h.

http://www.carlesbuigas.org/

Comparteix: