Concert solidari per la PAH

Dissabte 22 de febrer a les 22:00h Concert Solidari per la PAH al Casal de Joves Altimira.

concert_solidari “Prou estafa capitalista i institucional”, així es presenta el cartell d’aquest Concert Solidari organitzat per la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca (PAH) de Cerdanyola-Ripollet i amb la col·laboració de Te lo digo con la Ⓐ.

Tres grups: Juanito Piquete (rock fusió), Intromental (reggae-ska-rock) i Atrako a mano armada (punk-rock) posaran el ritme a una nit solidària amb la lluita pel dret a l’habitatge, on els beneficis de la barra es destinaran a les despeses judicials dels darrers mesos ocasionades per les accions de desobediència civil.

“Respeto, apoyo mútuo y solidaridad”,  com expressa la lletra de Solidaridad, cançó del grup cerdanyolenc Atrako a mano armada és, sens dubte, una bona manera de descriure la raó d’ésser tant de la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca com, en general, dels moviments ciutadans que treballen per la justícia social.

 

 

Comparteix: