Procés Constituent encercla l’Ajuntament contra el planejament previst al Centre Direccional

L’encerclament de l’Ajuntament volia denunciar el que estimen complicitat del govern municipal amb el planejament urbanístic del Centre Direccional i la col·laboració de la banca en un seguit de negocis que consideren poc transparents, sense control democràtic i a esquenes dels interessos de la ciutat.

Procxs_Constituent._Encerclament.jpg_796589135El representant de Procés Constituent a Cerdanyola, Leonardo Lamich, explicava que més que un acte de desobediència civil s’estava realitzant una acció directa, i que “encara queda un camí molt llarg per donar a conèixer el concepte de desobediència civil com a eina democràtica per impulsar un canvi profund a la societat. Un canvi que també passa per arribar a la gent, aglutinar forces i organitzacions marcant un perfil propi amb una mobilització continuada en el temps”.

Lamich reconeixia que en actes com el de dissabte quedaven paleses certes contradiccions, “com el fet que alguns dels partits que estan dins de Procés Constituent han permès tirar endavant un planejament contra el que s’està protestant”. L’assemblea local vol organitzar un seguit d’encontres i xerrades amb representants de tots els partits polítics d’esquerra de la ciutat “per anar deixant clars els posicionaments sobre un tema que es considera central”.

L’assemblea local del Procés Constituent s’ha posicionat en contra de l’actual planejament del Centre Direccional per considerar, entre altres qüestions ja esmentades, que només té com a màxims beneficiaris a privats com el marquès de Cerdanyola, els empresaris Margenat i Puigfel i entitats bancàries com La Caixa, Catalunya Caixa i Banc Sabadell.

http://www.cerdanyola.info/menu_principal/inici/noticies/2013/12/02/proces_constituent_encerclament.html

Vídeo: Miguel M. http://www.youtube.com/watch?v=I6gcRgNAOdQ

Comparteix: