Aturat provisionalment el desnonament de la família d’en Javier Padilla

El desnonament de la família de Javier Padilla i Irene Buendía i els seus dos fills ha estat aturat. Ibercaja, l’entitat financera amb la que manté el deute, ha donat cinc dies a Javier Padilla per presentar un informe socio econòmic familiar.
avier Padilla demana que l’entitat financera li condoni el deute, i assegura que “així ho va acceptar Ibercaja, però sempre es van negar a deixar-ho per escrit, no deixant així constància del que és un veritable engany”.

Un dels portaveus de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, José Villacañas, titlla de “presa de pèl i injustícia” la pròrroga de cinc dies en l’execució del desnonament, i tot perquè ”en el compte d’interessos i demora de Javier Padilla encara queden 2.500 euros pendents de pagament del préstec hipotecari, el que impossibilita la condonació del deute segons Ibercaja”.

Una vegada passats els cinc dies donats per Ibercaja per rebre un informe socio econòmic de la família de Javier Padilla, els jutjats tornaran a emetre una nova ordre de desnonament. Per Villacañas això és només “allargar l’agonia de la família i intentar desmobilitzar la gent”.

Javier Padilla deia tenir la sensació “d’haver llançat a les escombraries una vida de 58 anys per una clamorosa injustícia social que afecta a milers de ciutadans”, i fa una crida a la població a sortir al carrer i aturar “la sagnia que s’està produint per la connivència de poder polític, financer i judicial”. Padilla alerta que la seva situació no és una excepció i que qualsevol ciutadà pot quedar-se d’un dia per l’altre sense casa o sense feina, “en una situació d’espoli per part dels mercats financers que igual afecta a la gent gran com a la gent jove”.

La PAH continuarà fent pressió a l’oficina d’Ibercaja de l’avinguda de Catalunya per trobar una solució al cas de la família Padilla i evitar que a Cerdanyola hi hagi una família més al carrer i un pis buit.

http://www.cerdanyola.info/web/menu_principal/inici/noticies/2012/2013/01/23/desnonament_padilla.html

Comparteix: