Les lesbianes al cinema / La LGTBFòbia als mitjans

El 25 de novembre és el dia Internacional contra la violència de gènere. Des del Compromís, LesCat i FAGC entenem que hi ha moltes formes i tipus de violències, una de les quals és la invisibilitat. Enguany volem donar també reconeixement a la diversitat sexoafectiva, especialment de les dones mitjançant un Cinefòrum de les lesbianes al cinema, així com un repàs als darrers casos de LGTBFòbia que han aparegut als mitjans.

DIMARTS 26
nov-13
Les lesbianes al cinema / La LGTBFòbia als mitjans
A les 19,30h a La Clau (C. Mare de Déu del Pilar, 43)

 Les lesbianes al cinema / La LGTBFòbia als mitjans

http://www.compromispercerdanyola.cat/noticies/lesbianes-al-cinema-lgtbfobia-als-mitjans

Convocatòria:
Dimarts, 26 Novembre, 2013 – 19:30
Comparteix: