Vaga indefinida a Panrico: un altre exemple de dignitat

Des del Compromís per Cerdanyola volem expressar la nostra solidaritat amb les treballadores i treballadors de la planta de Panrico de Santa Perpètua de Mogoda, i el nostre total suport a la Vaga indefinida que van iniciar el passat diumenge 13 d’octubre per defensar els seus llocs de treball i les seves condicions laborals.

Durant les més de tres setmanes de Vaga, ni les amenaces de l’empresa, ni les agressions dels Mossos d’Esquadra han aconseguit doblegar l’esperit de lluita de les treballadores i treballadors, que dia a dia acumulen més mostres de solidaritat, i han esdevingut un autèntic exemple i referent de dignitat al Vallès Occidental i al conjunt del país. I és que en l’actual context social la confrontació de classes la lluita és l’únic camí per defensar els nostres drets com a classe treballadora, davant d’aquells rics i poderosos que volen condemnar-nos a la misèria.

Per tots aquest motius, el Compromís per Cerdanyola hem decidit fer una aportació solidària de 100€ a la caixa de resistència de la Vaga, una petita acció per col·laborar amb la seva lluita, que és també la nostra i la de tota la classe treballadora.

http://www.compromispercerdanyola.cat/noticies/vaga-indefinida-panrico-altre-exemple-dignitat

Comparteix: