XERRADA SOBRE EL BDS CATALUNYA

En motiu de la 6a Festa Major Alternativa de Tardor, i amb la intenció de fer una mirada cap a la lluita i la solidaritat internacional, la Comissió organitzadora de les FMA de Cerdanyola ha organitzat una Xerrada sobre el BDS Catalunya,

Què és el BDS?

Un moviment global per una campanya de Boicot, Desinversions i Sancions a Israel fins que aquest compleixi amb el dret internacional i els drets del poble palestí.

Des de la CFMA us convidem a acostar-vos aquest dimarts a la Clau (C/Mare de Déu del Pilar n.43) i conèixer de primera mà les diferents campanyes que s’estan duent a terme tant a nivell internacional com dins l’àmbit nacional. La Xerrada serà a càrrec de dos membres del mateix BDS i posteriorment tindrem una cafeta.

+info: www.bdscatalunya.org

www.fmacerdanyola.wordpress.com // @fmacerdanyola

-Comissió de les FMA Cerdanyola-

Convocatòria:
Dimarts, 5 Novembre, 2013 – 19:30
Comparteix: