CAFETES PER L’AUTOGESTIÓ DE LES 15es FMA de Cerdanyola

En motiu dels 15 anys de festes alternatives a Cerdanyola, la Comissió de les 15es FMA ha organitzat diferentes Cafetes Temàtiques durant aquests mesos previs.

Per aquest motiu hem preparat tota una sèrie de cafefes temàtiques des d’ara fins a l’Abril. Els principals objectius són la difusió de les novetats i de les activitats preparades per a aquesta quinzena edició, així com fer èmfasi en determinades qüestions que des de FMA creiem que són rellevants a tractar.

Aquestes activitats serveixen per aportar al finançament de les pròpies festes, ja que les Festes Majors Alternatives de Cerdanyola són autoorganitzades, autogestionades i autofinançades i per tant depenen d’activitats d’aquest caire per tal de poder oferir unes festes de qualitat.

Alhora des de l’organització apostem per la dinamització de les festes alternatives per tal que esdevinguin un continuum durant l’any i no pas un esdeveniment aïllat, ja que darrere de FMA hi ha una feina, unes sinèrgies i unes idees que creiem que poden aportar coses molt positives a la vida social, política i cultural del poble.

Així doncs aquestes cafetes poden ser l’espai adient per què la gent s’apropi a FMA i descobreixi qui, com i on s’organitzen les Festes Majors Alternatives de Cerdanyola.
Per últim no cal obviar el caràcter festiu i combatiu que ens caracteritza i per tant aquestes cafetes aniran acompanyades d’activitats i actes diversos alhora que gaudim d’uns pintxos i una bona sidra, tot plegat amb un final ple de bona música.

 31 d’Octubre–> Presentació de les 6es FMA de Tardor / El concurs de Logos / Joc de l’assassí.

29 de Novembre –> Passi de video dels “10 anys de FMA”.

10 de Gener–> Acte encara per delimitar.

21 de Febrer–> Acte encara per delimitar.

21 de Març–> Acte encara per delimitar.

11 d’Abril–> Presentació oficial de les 15es FMA / Presentació del logo guanyador / Passi de video dels “15 anys d’FMA”.

@fmacerdanyola  //  fmacerdanyola.wordpress.com

Comissió de les 15es FMA de Cerdanyola

Convocatòria:
Dijous, 31 Octubre, 2013 – 19:30
Comparteix: