El Compromís per Cerdanyola dóna suport als docents en lluita i a la convocatòria de vaga indefinida al govern de Bauzà

Des del Compromís per Cerdanyola, volem expressar la nostra solidaritat amb el col·lectiu docent que, de manera ferma i decidida, treballa per fer front a les mesures imposades pel govern de Bauzà.

Davant del model neoliberal de retallades laborals, precaritzacions, privatitzacions, implantació d’un model de gestió privada, atacs al català, augment de taxes i externalització de serveis, en definitiva, la pèrdua del dret universal a l’educació, considerem molt encertada la vaga indefinida, que demostra valentia i coratge i és un clar exemple d’organització i pràctiques efectives i compromeses.

El Compromís per Cerdanyola hem decidit destinar el 30% de la indemnització dels nostres dos regidors a la caixa de resistència de la vaga de docents, i animem la resta de forces polítiques representades al Consistori Municipal a fer el mateix. És una petita acció per col·laborar en la lluita que els docents porten a terme en aquest inici de curs, sabent el sacrifici personal que implica en favor del bé col·lectiu, que no és altre que el manteniment d’una educació pública, de qualitat i en català.

http://www.compromispercerdanyola.cat/noticies/compromis-cerdanyola-dona-suport-als-docents-lluita-convocatoria-vaga-indefinida-al-govern-

Comparteix: