Campanya Mònica Absolució, GIE dissolució

Divendres 27 de setembre, companyes de Terrassa ens explicaran com estan portant a terme la campanya i les novetats del cas. A les 19h al Casal Popular i Cultural La Clau

Una vegada més es fa visible la cara més obscura del poder i de la brutal repressió policial a la què estem sotmeses. Aquest cop a mans del GIE de la policia municipal de Terrassa, que com d’altres vegades pretén criminalitzar la dissidència i demana 2,8 anys de presó i 1800€ a la Mònica, acusada d’un delicte d’atemptat a l’autoritat i lesions.

Paral.lelament dos dels policies municipals de Terrassa, membres de la secció local del GIE, han estat finalment acusats d’un delicte de tortures i subsidiàriament, d’un delicte contra la dignitat moral i d’una falta de lesions pels qual es demana inicialment 2 anys de presó, 12 anys d’inhabilitació i 4500€ de responsabilitat civil.

Els fets es remonten a la matinada del 12 de maig del 2007, quan una noia membre del col·lectiu Acció Autònoma i dels moviments socials de Terrassa, que sortia d’un kasal okupat del barri del centre, va ser detinguda per membres del GIE de la policial municipal.

Va ser agredida durant la detenció, no se li va notificar el motiu en cap moment i durant el trasllat a urgències va ser emmanillada amb les mans al darrere mentre continuaven les agressions i amenaces.

Comparteix: