Segon relleu de regidors del Compromís

IMG_3570El fins ara portaveu del grup municipal del Compromís per Cerdanyola, Carles Escolà, renunciarà a la seva acta de regidor en el proper plenari, que tindrà lloc dijous 26 de setembre. El relleu en el grup municipal es completarà al Ple del mes d’octubre, on Pol Ribas prendrà possessió del càrrec.

Amb aquest segon relleu donem compliment a la política de rotacions del codi ètic amb el que ens vam presentar a les passades eleccions municipals, després del primer relleu realitzat entre els mesos de febrer i març, quan Maribel Rodríguez va deixar pas a Sergio Rodríguez.

La política de relleus és un compromís adquirit amb la ciutadania i forma part de la nostra manera d’entendre la pràctica de la Política institucional. Considerem que aquesta tasca s’hauria d’exercir durant un temps delimitat, després del qual s’hauria de retornar a la feina habitual i a la vida real. I aquest és el missatge que volem transmetre. No és tan important si fem el relleu després d’1 any, de 2, o dels 4 que dura la legislatura. Senzillament, fer-ho ens permet tornar a cridar l’atenció sobre aquestes qüestions d’ètica política que per al Compromís per Cerdanyola són realment importants, juntament amb les propostes del programa, per anar vers el canvi social per al qual treballem i lluitem en el dia a dia.

http://www.compromispercerdanyola.cat/noticies/segon-relleu-regidors-compromis

Comparteix: