L’actitud de l’Estat espanyol envers Catalunya

Si algu es creu que la famosa carta del Sr.Rajoy es una actitut de canvi respecte les anteriors actuacions que no perdi el temps,es una continuacio ben estudiada de tot el que han fet fins ara per ells la carta i per nossaltres el menu.

L’unic que continuara seran actituts com la de l’once de Septembre,d’enviar matons de taverna i chusma a les nostres institucions,no tenen cap intencio de sentarse a una taula,ni per dialogar ni per a negociar,el seu objectiu es mol clar volen recoperar tot el poder que varen tenir duran la dictadura amb l’unica diferencia que hara han estat votats en unes eleccions,despres de tot el que van fer ara tenen majories absolutes.

L’autentic problema no es Catalunya es Espanya,i que ningu es cregui que la cosa no mes va en cuestions territorials,tambe amb les relacions laborals,els drets socials ect. Volen imposar un model politic i social que ningu a votat i que nomes interessa a les elits de la dreta

Les actuacions del PP:

1ªFer una sentencia contra l’Estatut de Catalunya que diu 14 vegades “la indisulubilidad de la Patria”. Es una sentencia politica no constitucionalista,i una fixacio malaltissa d’aquells que no la volien i que van possar tots els pals a les rodes que van poder per impediro.

2ª Recusar el magistrat Perez Tremps per fer un informe juridic sobre l’Estatut i negarse a treure el actual President del Tibunal constitucional que ha fet conferencies,escrit llibres i donat charrades insultant Catalunya a pesar de haber viscut aqui i saber que son mentida,habia de fer merits davant del PP.On es la divisio de poders?.La seva unica llei es la del embut,ampla per els de dalt,i estreta per els de baix.

3ªCesar de forma fulminant es fiscal general de Catalunya per expresar una opinio tecnica sobre el dret a decidir,¿que ves passat si hagues expresat la seva opinio sobre l’autodeterminacio?Potser l’aurien afusellat.

4ªPermetre que organitzacions i Partits nazis siguin entrevistats i puguin fer publicitat de les seves idees als mitjans de comunicacio del Estat Espanyol.Presumint de les seves malifates en public.

5ª Despres de veure l’exit de participacio,civisme i organitzacio de la via catalana,han canviat de tactica ara diuen que moderaran els seus impulsos,han fet venir alts funcionaris de la Comunitat  Europea que fa un any deien una cosa i ara diuen tot el contrari,per no perdre els sous de faula que cobren,i que han vingut a ficar por al poble catala.Pero els atacs de l’extrema dreta continuaran perque per aixo estan,diran pero que son uns incontrolats.El feixisme sempre acut en auxili dels seus hereus cuan tenen dificultats.El 12 d’Octubre en tindrem una bona proba.

6ª Tenir tropes fen exercicis tactics a la Serra de Collcerola per posar en practica allo que els militars en diuen exercicis disuasoris i el que volen en realitat es recordarnos que a la caserna del Bruch ni ha unitats armades de l’exercit espanyol.L’alcalde de Barcelona Sr Trias va dir que li demanarie al ministre de defensa que las passes a Talarn pero sembla no haver tingut exit.Potser la resposta ha estat la d’enviar paramilitars a l’acte que va fer Blanquerna a Madrid.

Els catalans nomes ens tenim a nossaltres mateixos i a l’Estat Espanyol no mes ens fa costat la gent de Izquierda Unida.Els del clan de la tortilla ara son aliats dels hereus de Queipo del Llano,i els que desde la dreta ens ordenan cumplir la Constitucio,no tenen cap legitimitat per demanaro perque ells no ho van fer amb la Constitucio de la Republica.Els intelectuals espanyols foten pena.

Josep Font.

Comparteix: