Balanç de l’activitat institucional del Compromís per Cerdanyola (juny 2011 – maig 2013)

Complint amb els nostres compromisos ètics i de transparència en la nostra praxi política, el Compromís per Cerdanyola presentem a tota la ciutadania el balanç de la nostra activitat institucional en els primers dos anys de la legislatura.

El present document és un balanç de l’activitat institucional realitzada pel grup municipal del Compromís per Cerdanyola-Candidatures Alternatives del Vallès durant els dos primers anys de la legislatura 2011-2015, això és, el període comprés entre els mesos de juny del 2011 i maig del 2013. Aquest balanç és un instrument de la política de transparència i rendiment de comptes del Compromís, tant davant la militància del col·lectiu com el conjunt de la ciutadania de Cerdanyola del Vallès.

Volem destacar que el treball polític que el Compromís per Cerdanyola realitza simultàniament a dins i a fora de la institució municipal no és patrimoni exclusiu de les nostres dues regidores. Creiem fermament en el treball col·lectiu com aposta de present i de futur, és la nostra manera de fer Política. És per aquest motiu que l’òrgan de debat, decisió i coordinació del treball municipal és la pròpia assemblea setmanal del nostre col·lectiu, un espai obert a totes les persones que d’una forma o altra participen del nostre projecte polític. Una altre element important per tal d’acomplir aquest compromís de treball en grup és la política de relleus dels nostres càrrecs electes.

Malgrat aquest fet, sí és cert que la tasca municipal suposa un enorme esforç i sacrifici de temps personal per a les dues regidores, doncs aquesta responsabilitat pública l’han de compaginar amb la seva activitat productiva pròpia. I volem posar en valor aquest fet perquè cap d’elles rep cap tipus de remuneració per aquesta activitat. Les indemnitzacions percebudes en concepte d’assistència a sessions es destinen íntegrament al Compromís per Cerdanyola.

Fa unes setmanes ja vam fer públiques les finances de la nostra candidatura, on donem compte dels ingressos i despeses, és a dir, els recursos dels que disposem per dur a terme la nostra acció política, i com els utilitzem. El document de comptes es pot trobar al següent enllaç:

Descarregar document de balanç

Comparteix: