La Plataforma de la Sanitat Pública fa una crida a la mobilització ciutadana

Ignacio Barquín, membre del col.lectiu local, indica que aquesta mesura és un episodi més de tot un seguit de retallades que, afirma, en l’últim any ja ha comportat la reducció de 3 metges de família als CAPS de Serraparera, Canaletes i La Farigola i un pediatra a Serraparera. Per a Barquín, la ciutadania s’ha de mobilitzar per impedir la retirada del pediatra a l’igual que ho va fer a l’estiu de fa 10 anys per impedir que es tanqués el CAP Les Fontetes.

Barquín reclama que l’Ajuntament de Cerdanyola, amb l’alcaldia al capdavant, doni un pas al davant “en defensa dels drets de la ciutadania” i posa l’exemple de l’actuació a Sabadell on la mobilització amb el suport de l’alcaldia va permetre que dels 10 ambulatoris que es va anunciar que tancarien per les tardes ho fessin finalment tres.

Des de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública consideren que l’argument econòmic per impulsar aquestes retallades és falaç ja que el sistema sanitari català està reconegut com el que millors resultats obté per euro invertit.

http://www.cerdanyola.info/menu_principal/inici/noticies/2013/08/08/pediatra_plataforma.html

Comparteix: