Xerrada i dinar amb l’actor Tonia Albà

XerradaDinar_webEl proper 21 d’abril a la Plaça de la República a la una del migdia. Ens acompanyarà l’actor Toni Albà que ens animarà a participar en aquest autèntic procés democràtic que estem fent a Catalunya.

Des de Cerdanyola per la independència ens plau convidar-vos a la xerrada i dinar que organitzarem el proper 21 d’abril a la plaça de la república a la una del migdia. Ens acompanyarà l’actor Toni Albà que actualment està treballant en la comèdia musical “la família irreal” i que ens animarà a participar en aquest autèntic procés democràtic que estem fent a Catalunya.

Us adjuntem el cartell de l’acte. Us hi esperem a vosaltres i als vostres amics, familiars i companys, siusplau feu-ne difusió als vostres cercles.

Aprofito per recordar-vos que aquest proper diumenge organitzem una jornada de formació a l’Ateneu de Cerdanyola a partir de les 10’30.

Comença el bon temps i ha arribat el moment de carregar les piles per afrontar el repte que ens queda per endavant, junts ho aconseguirem!

Salut i Independència.

Convocatòria:
Diumenge, 21 Abril, 2013 – 13:00
Comparteix: