El Compromís per Cerdanyola es reuneix amb la CUP-AE al Parlament de Catalunya

El Compromís per Cerdanyola i la CUP de Cerdanyola van reunir-se divendres passat amb el diputat de la CUP-AE al Parlament, Quim Arrufat, per parlar de temes relacionats amb el pla urbanístic previst a la Plana del Castell. El desgast polític que genera per al govern municipal del PSC i d’ICV dur a terme la tramitació i l’aprovació del que és considerat el pla urbanístic previst més important de Catalunya, el Centre Direccional, ha portat a que els governs de Cerdanyola i de la Generalitat hagin decidit portar-ho a terme d’amagat i ràpidament mitjançant la fórmula del Pla Director. Així doncs, ens podem trobar que abans de setembre tinguem el Pla urbanístic aprovat directament, bé des dels despatxos del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, o bé dins l’obscuritat del Consorci del Centre Direccional, però en cap cas decidint res al Ple municipal de Cerdanyola. Un pla urbanístic que, entre d’altres coses, construeix pisos a tocar del perillós i tòxic abocador de Can Planas.

La reunió doncs tenia els objectius d’alertar a la CUP-AE d’aquest fet, informar a aquesta formació política dels detalls de l’operació per a que en tinguin coneixement i traçar possibles vies d’actuació conjunta i coordinada, nosaltres des de Cerdanyola i la CUP-AE des del Parlament de Catalunya.

http://www.compromispercerdanyola.cat/noticies/compromis-cerdanyola-es-reuneix-amb-cup-ae-al-parlament-catalunya

Comparteix: