Relleu del Compromís a l’Ajuntament, una altra forma de fer política.

Article publicat al Cerdanyola al Día del 4 d’abril de 2013 

 En el passat Ple de març vam fer la primera de les rotacions en el càrrec de regidor/a de l’Ajuntament. La Maribel Rodríguez em passa el testimoni i, juntament amb el Carles Escolà, conformarem el grup municipal del Compromís per Cerdanyola.

La rotació en els càrrecs és un dels acords que la nostra candidatura es va comprometre a realitzar amb d’altres que trobareu al codi ètic penjat al nostre web. Amb la rotació aconseguim que més persones vegin com és l’Ajuntament per dins i reforcem la idea que un càrrec públic ho és per un temps determinat, finalitzat el qual la persona electa torna a la seva dedicació habitual.

Al Compromís treballem de forma col·lectiva i oberta, de tal manera que la transparència, la informació i el coneixement es comparteixen, ens enriqueix com a persones i reforça un projecte en contínua construcció. En conseqüència, totes les persones que participem en el dia a dia som partícips de les decisions preses sobre què el fem a l’Ajuntament. Aquesta manera de fer política implica que no sigui dramàtic el fet d’anar rotant els portaveus del nostre col·lectiu, més aviat sigui quelcom simbòlic, i és que tothom pot ser regidor/a si té ganes de treballar per al poble amb honestedat, humilitat i de forma compromesa.

Estem construint un projecte guanyador per a que Cerdanyola faci un gir al 2015. No serà fàcil, però la voluntat fa camí i les ganes de canviar les coses esdevé una font d’energia inesgotable.

Sergio Rodríguez.

Comparteix: