Relleu del Compromís a l’ajuntament

Maria_Isabel_RodriguezAquell dia que des de l’assemblea del Compromís per Cerdanyola se’t va plantejar la voluntat que anéssis de número 2 a la llista electoral, i hi havia possibilitats que sortissis elegida per portar la nostra veu a l’ajuntament, tu no ho veies clar.

Potser és perquè sempre has tingut les teves contradiccions a l’hora de participar en el sistema i perquè creies que no et desenvolupaves correctament parlant en públic, però tota la gent que hi havia al darrrere tenia claríssim que havies de ser tu.

Has hagut d’aguantar gairebé dos anys de reunions i plens inacabables, i potser sentint que tu no havies d’estar allà però que et tocava fer-ho. No havies d’estar allà perquè totes sabem que aquest sistema podrit no es pot reformar des de dins, però que la nostra presència, a través teu, era una eina més per canviar-lo. I ho estem aconseguint.

Ens queda la teva forta empremta, les teves conviccions, contra les agressions de gènere, sobre el tracte amb la resta d’ésser vius, per la cura en el llenguatge sexista i fins i tot la teva rectitud amb la correcció ortogràfica.

A nosaltres ara només ens queda una cosa, felicitar-te per haver estat una gran portaveu de les classes populars i dels moviments alternatius de la nostra ciutat. Avui potser deixes de ser la nostra regidora, segueixes sent una militant. Sabem que seguiràs present en les lluites de Cerdanyola, com no has deixat de fer mai. Gràcies Maribel.

Comparteix: