Suport a la concentració de la PAH Cerdanyola-Ripollet a jutjats

IMG_2672Avui una cinquantena de persones es concentrava a primera hora del matí a les portes dels Jutjats a Cerdanyola; l’objectiu, solidaritzar-se i donar suport als companys i companyes que estan vivint a l’edifici recuperat per l’obra social de la PAH. Cap a les 12.30h han surtir els 5 membres de la plataforma després de realitzar les declaracions prèvies. A més dels moviments socials de Cerdanyola, veïns i veïnes i la candidatura popular Compromís per Cerdanyola, s’ha contat amb el recolçament ja habitual del nucli de la PAH de Badia del Vallès.

Presteu atenció a les properes convocatòries i recordeu que demà durant la Jornada de desòbediencia contra l’ordenança de cívisme, la PAH Cerdanyola-Ripollet organitzarà un punt de recollida d’aliments i roba per la gent que més pateix aquest sistema capitalista injust.

Cerdanyola no es rendeix, la PAH resisteix!


SI SE PUEDE!!

Comparteix: