Reedició de “Tal como lo vi. La colectividad de campesinos de Cerdanyola-Ripollet 1936″

Campanya per reeditar aquest llibre esgotat i oblidat. Per conèixer i descobrir una de les poques col·lectivitzacions agràries de Catalunya, i per orientar-nos per construir alternatives al capitalisme.

Reeditem un llibre d’especial interès:

TAL COMO LO VI. La Colectividad de campesinos de Cerdanyola-Ripollet 1936-1939.

Un llibre de José García, “Carreta”, amb un doble valor: conèixer i descobrir que aquí també es va col·lectivitzar, i no només això sinó que va ser de les poques col·lectivitzacions agràries de Catalunya, i una orientació per buscar i posar en marxa alternatives al capitalisme. Les col·lectivitzacions van ser organitzacions de treball horitzontals i són considerades una autentica revolució.

Per fer-ho, iniciem una campanya de micromecenatge, crowfunding, per fer possible aquesta reedició, com es va fer la original: sense subvencions, feta per la gent.
Aquí teniu l’enllaç per si voleu col·laborar i/o compartir:

www.verkami.com/projects/3681-tal-como-lo-vi-la-colectividad-de-cerdanyola-ripollet-1936
www.maimes.cat

Comparteix: