El Compromís per Cerdanyola fa una crida al vot per les CUP-AE

Tot i ser un espai polític municipalista, el Compromís per Cerdanyola no som neutrals respecte de les forces que es presenten a les eleccions autonòmiques del 25-N. Per primera vegada en la història recent l’esquerra anticapitalista tenim la possibilitat real d’obtenir representació al Parlament de Catalunya, a través de la CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR-ALTERNATIVA D’ESQUERRES. Aquesta candidatura planteja un programa i eixos d’acció política que són compartits amb els nostres, en tant que planteja com indestriables la lluita contra el Capitalisme i la lluita per l’alliberament nacional, posant sobre la taula alternatives per una democràcia radical i participativa, per la redistribució de la riquesa a través d’una fiscalitat progressiva, per la insubmissió als rescats financers i al pagament del deute, per la defensa dels serveis públics de qualitat i d’accés universal, per la defensa del territori, per l’impuls d’un nou model econòmic i per la construcció d’una societat lliure, decididament no patriarcal i que reconegui les llibertats sexuals i reproductives.

Aquesta crida a la participació el 25N a favor de la CUP-ALTERNATIVA D’ESQUERRES és una acció més i forma part de la crida a la mobilització en la defensa dels nostres drets, davant l’actual context de retallades i el greu retrocés democràtic a que ens estan abocant tan el govern del PP a Madrid com el de CIU a la Generalitat. Cal articular programes, accions i tots aquells instruments polítics de que disposem per tal de situar les persones i els seus drets per sobre del benefici econòmic.

El camí cap a l’autodeterminació ha de ser un instrument més de lluita per la justícia social. Un procés que haurà de qüestionar d’arrel tots els aspectes de l’actual sistema injust en el que vivim i que haurà de ser constituent, possibilitant i promovent la participació en la consecució d’una societat, d’un Estat, on els drets de les persones siguin garantits per sobre de l’actual sistema dictatorial dels mercats i la banca.

Per tots els motius exposats, i per molts més, el Compromís per Cerdanyola fem una crida al vot a la CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR-ALTERNATIVA D’ESQUERRES.

http://www.compromispercerdanyola.cat/noticies/compromis-cerdanyola-fa-crida-al-vot-cup-ae

Comparteix: