La CUP al Parlament de Catalunya

La CUP-Alternativa d’Esquerres ha recollit 27.000 avals per poder presentar la seva candidatura a les properes eleccions
del 25 de Novembre. Aquesta ees una molt bona notícia.

La formació politica que representen després d’anys de treball als Ajuntaments, als moviments socials, als sindicats, etc, i amb un coneixement de la realitat més que suficient, per fi han decidit presentar candidatura a la Institució de l’autogovern de Catalunya.

La seva candidatura farà possible que molta gent que fa temps que no anava a votar recuperi de nou la il·lusió i la confiança en la política. És a dir, li restaran molts vots a la abstenció. I això és bo, en una situació com l’actual, com més
gent d’esquerres tinguem al Parlament, millor.

La gent de la CUP a tot arreu on ha treballat políticament han demostrat una voluntat de canviar les coses i de ser coherents i rigurosos, ells seran el contrapes necessari per acabar amb la situació actual.

En una situació tan compromesa i complexa com l’actual, gent com la de la CUP és més necessària que mai. Voldria
recordar que el primer cop que vàrem poder votar per la Independència va ser gràcies a una iniciativa d’un regidor de la CUP d’Arenys de Munt, que ho presentava al seu Ajuntament.

Per tant, l’enorabona per a la gent de la CUP.

Josep Font.

Comparteix: