Una colla de sapastres

1a Apareix Soraya Saenz de Santamaria i diu que les mesures que està prenent el govern del Sr. Rajoy “son para salvar a España”. Toquem fusta.

2a D.Luis del Olmo, el gran comunicador, surt a tele cinc per dir “que su majestat el Rey se ponga el traje de Capitán General y llame a todos los políticos y les ponga firmes”. A Don Luis les conviccions democràtiques li han durat poc.

3a El Usia Coronel Francisco Alaman Castro, de la mateixa escola de Millan Astray y el General Franco, fa unes declaracions impròpies d’un militar de carrera en un Estat Democràtic. Algú li hauria d’haver explicat que en un estat
com l’actual l’exèrcit està per defensar el poble, no per masacrar-lo, i que les discrepàncies polítiques es resolen dialogant i votant. Si vol fer alguna cosa positiva que treballi perquè els militars de la Unióon Militar Democrática puguin tornar al que havien estat sempre, militars de ple dret amb un reconeixement a la seva aportació i a la construccio d’un Estat Democràtic.

4a El candidat del Partido Popular D.Basagoiti diu en la pre-campanya electoral que “la situación de los presos de ETA le importa un bledo” i acte seguit els acusa de ser els culpables de tots els mals. Però no diu ni piu de les raons que van portar a molts bascos a recolzar ETA, com per exemple pallices per parlar la seva llengua, tortures, injustícies i el terrorisme d’estat practicats pels seus predecesors de la dreta, com els “caballeros de Neguri” i altres males herbes.

Per que no tot siguin males notícies, dir que el Sr. Trias, alcalde de Barcelona, li demanara al Ministre de defensa Sr. Morenés que les unitats militars de muntanya que estan a la caserna del Bruch (Pedralbes) passin a les instal·lacions de Talarn. Són els que entrenaven a la Serra de Collserola i que “en formación cerrada i armados” circulaven per Sant Just Desvern. No sabem perquè. Esperem que al Sr.Trias el ministre de defensa li faci cas.

Josep Font.

Comparteix: