Salvadors: no gracies

El dia 13 de Juliol despres del consell de Ministres la Senyora Saez de Santamaria va anunciar que les mesures que havia pres el Govern de l’estat espanyol eren per “Salvar a Espanya” frase que hem recorde la meva infantesa llavors era molt usual.Perque la Soraya Saez de Santamaria pronuncia aquesta frase?.Molt sencill es el que ha sentit a cassa seva.molts dies,alguns creuen que la seva misio sacrosanta es “salvar a Espanya”.

L’ultim cop que “salvaron Espanya” ens va costar un millio de morts centenars de milers de mutilats families desfetes,40 anys de dictadura militar,repressio,tortures ,empresonaments ect ect.Tambe es cert que algunes castes de salvadors feren inmenses fortunes,perque no olvidem que els salvadors sempre pasen factura i molt grossa per cert.

Cada cop que sento aquesta frase em venen a la memoria records de la postguerra molt dificils d’oblidar del meu poble.Un poble digne que de forma majoritaria va fer costat a la Republica,desde el campanar es pot veure el lloc on va neixer El President martir Lluis Companys i tambe on va neixer Salvador Segui (el noi del sucre)

Per tant “salvadors no gracies”,si volen fer alguna cosa per Espanya (no nomes per ells) que pensin en les persones que ho estan passant molt malament i que no en tenen cap culpa ;aquest poble es mereix un altre tracte i mes justicia social. Pero aixo es imposible mentres manin aquesta colla de calamitats. Si us plau no ens “salveu “mes.

Josep Font.

Comparteix: